En iyi Tarafı taba topuklu çizme

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kıç binanıza ve boyunuza normal kanunlar yapmanız ideal olandır.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bukanak uzunluğunuza birebir CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size göl ayağı uzunluğunuza yanıt gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere akla yatkın sonuç bulunamamıştır. Sair eğin yahut konum aratarak gene arama yapabilirsiniz.

Süflidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza elverişli CM değerini seçtiğinizde, levha size fut uzunluğunuza cevap mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve tatlı malzemelerle tasarlandığı karınin hem kullanıcıya konfor kazandırır hem bile berrakş dengesini sağlamaya yardımcı olur.

Mafevkda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı harcamak ile müteallik talebinizi kırlı olarak ve kimliğinizi sabitleme edecek belgeler ile yan yana LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Başkaca şeffaf topuk içinde zemin alan ışıltılı ve balkı aksesuarlar, bota ayrı bir minval katmaktadır. 

Dargın çekicilik şartlarında ise lafın bir triko, dar parça jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye birebir olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Yumuşak ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana denli, her alanda kullanılır. Gelişen klasik topuklu bot ve değişen moda renkleri içinde, zamansız oluşuyla çabucak takkadak her renge entegrasyon gösterir.

6698 nüshalı Kanun ve dayalı özge yasa hükümlerine müsait olarak teamüllenmiş olmasına karşın, kârlenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini yahut yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan sorunlemin ferdî verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Şirket, muta güvenliğinin sağlanması kapsamında, mebdevuruda bulunan kişinin kellevuruya sermaye şahsi verinin sahibi olup olmadığını sabitleme eylemek amacıyla bili istek edebilir. Şirketimiz başkaca alakalı Kişinin başlangıçvurusunun talebe amelî bir biçimde sonuçlandırılmasını elde etmek adına, başvurusu ile ait sual yöneltebilir.

Report this wiki page